23948sdkhjf

Bolia vil åbne en ny butik om måneden

Kæden har 46 egne designbutikker i Danmark, Tyskland, Norge, Sverige, Holland og Schweiz, og eksportandelen udgør nu 85 procent af den samlede omsætning.

Den danske designkæde Bolia vil åbne en ny butik hver uge. Det skal styrke den internationale ekspansion i løbet af indeværende regnskabsår.

De kommende butikker er planlagt i blandt andet Geneve, Bremen, Lausanne, Hannover, Utrecht, Amsterdam og Gent, og de åbner alle hen over foråret 2017.

- Vi har oplevet en høj salgsvækst på alle vores markeder, og har samtidig fået en meget positiv modtagelse på det hollandske og schweiziske marked, hvor vi har etableret Bolia designbutikker det seneste år, siger Lars Lyse Hansen, CEO hos Bolia International A/S.

Kæden har 46 egne designbutikker i Danmark, Tyskland, Norge, Sverige, Holland og Schweiz, og eksportandelen udgør nu 85 procent af den samlede omsætning.

Som et andet element i ekspansionsstrategien vil Bolia fokusere på at udbygge sit globale forhandlernetværk, hvor målet for det kommende år er at fordoble antallet af forhandlere verden over. I øjeblikket har Bolia mere end 100 forhandlere i 26 lande verden over og onlinehandel til alle EU lande. 

Læs også: Bolia boomer syd for grænsen

Bolia har netop offentliggjort nyt rekordregnskab for 2015/16 med stærk fremgang på både top- og bundlinje.

Omsætningen landede på 684 mio. kr. uden moms, hvilket var en salgsvækst på 15 procent. Det er sjette år i træk, at Bolia har præsteret tocifrede vækstrater.

Årsresultatet landede på 66 mio. kr. før, hvilket er en stigning på ni mio. kr.

Kommenter artiklen
Udvalgte artikler

Nyhedsbreve

Send til en kollega

0.109